Barrooster

Download hier het barrooster:

De onderlinge wijzigingen zijn hier niet in opgenomen.
Achter de bar vindt u het rooster op papier. Eventuele wijzigingen moet u daar zelf op verwerken. Voor het Open Toernooi wordt een apart rooster opgesteld. In de loop van het seizoen zorgen wij voor een aparte inschrijflijst. Wij hopen uiteraard dat wij tijdens dit evenement (wederom) op jullie medewerking kunnen rekenen.

Algemene aandachtspunten:

Bij verhindering dient men onderling van bardienst te ruilen. De sleutel s.v.p. ophalen vóór 19.30 uur en na afloop door de brievenbus gooien.
Let op: de sleutel is niet overdraagbaar; met andere woorden: degene die bardienst draait, sluit ook af.

Sleuteladres:

Michel Witmer, Oude Veiling 50, Den Hoorn tel: 06-24967047. Om 23.00 uur de deuren te sluiten om geluidsoverlast voor de buren te beperken.
De baanverlichting schakelt automatisch om 23.05 uur uit. Tijdens evenementen verzorgt de TC dit.

De bar sluit om 23.45 uur, tenzij de dienst doende barmedewerkers zelf langer open willen blijven. Bij het afsluiten s.v.p. alle lichten in het paviljoen uitdoen (denk hierbij ook aan de keuken, bestuurskamer en gang).

Geluidsinstallatie uitzetten d.m.v rechter draaischakelaar onder de geluidsinstallatie op kabelgoot. Afsluiten: bargedeelte, tussendeur keuken/koelcel (d.m.v. draaislot), paviljoen tussendeur, alarm activeren en het buitenhek. Onder de kassa ligt een ordner met algemene instructies.

Verder tijdens het draaien van een bardienst:

Alle verkopen aanslaan op de kassa. Na afloop van de bardienst alles afrekenen.
Eigen verbruik noteren en op de prikker doen (inclusief jullie namen en datum van de bardienst). Nootjes, kaas en worst mogen geserveerd worden; niet verplicht.

Denk om de geluidssterkte van de muziek i.v.m. geluidsoverlast voor de buren.
Spullen die eventueel worden weggegooid, noteren en op de prikker doen.
Kassa afsluiten (zie aparte instructies over o.a. het achterblijven van cash in de lade). Zonder toestemming mogen bezoekers niet achter de bar en/of keuken komen.

En als laatste… de schoonmaak na de bardienst:

  • De lekplaten onder de bierpomp schoonmaken.
  • De bar en tafels schoonmaken en ordenen in het paviljoen en op het terras.
  • Vuile vaat in de vaatwasser doen en aanzetten.
  • Vuile asbakken legen en in de keuken zetten.
  • Keuken netjes achterlaten.

Misschien ontbreekt er iets op deze lijst; laat het de Bar-Commissie weten! Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, dan horen wij dit óók graag.
Mochten jullie voor het eerst draaien dan zal één van de BaCo medewerkers bij je eerste bardienst bij aanvang aanwezig zijn om je e.e.a. nog nader toe te lichten.

Alvast bedankt voor de inzet en wij wensen jullie plezierige bardiensten toe!!!
Namens de BaCo:

Dennis v.d. Zalm: 06-23340855
Yorrick vd Engel : 06-16361350

 

baco@hodenpijl.nl

X