Contact

Heeft u een vraag aan TC Hodenpijl? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Bezoekadres:
T.C. Hodenpijl
Sportcomplex “Den Hoorn”
Zuidhoornseweg 6,
2635 DJ Den Hoorn ZH
Telefoon : 015 – 261 75 92
E-mail: info@hodenpijl.nl

Ledenadministratie:
Mieke Pasman
E-mail: ledenadministratie@hodenpijl.nl

Parkbeheer:

E-mail: parkbeheer@hodenpijl.nl

Tennisschool Jan de Rook:
Alex Luneman
Tel: 070-390 27 22
E-mail: info@tennisschooljanderook.nl

Een overzicht van de bestuurs- en commissieleden vindt u bij: Bestuur en Commissies

Routebeschrijving

Vanuit de richting Rotterdam / Dordrecht / Breda / Eindhoven / Maastricht:
Rijksweg A13 (Rotterdam-Den Haag) ; Afslag 10 Delft-Zuid; Vervolgens richting Naaldwijk; U rijdt op de Kruithuisweg; Bij het 2e verkeerslicht rechtsaf richting Den Hoorn (Beatrixlaan/Provinciale weg, let op flitspaal); Bij eerstvolgende verkeerslicht linksaf richting ziekenhuizen en Den Hoorn; Bij het volgende verkeerslicht rechtdoor (Reinier de Graafweg); Bij het volgende verkeerslicht weer rechtdoor (Reinier de Graafpad); Na 20 meter linksaf naar de Tanthofkade en met de weg mee naar rechts (pas op voor fietsers); Vervolgens linksaf het parkeerterrein op.

Vanuit de richting Amsterdam / Den Haag / Rijswijk / Voorburg:
Rijksweg A4 volgen richting Delft; afslag 13 Den Hoorn/Schipluiden; Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor Den Hoorn 1 en voeg in op de Klaas Engelbrechtsweg/de N468; Bij de verkeerslichten rechtsaf naar de Woudseweg; Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Zuidhoornseweg; Ga over de brug heen en sla kort daarna rechtsaf naar de Tanthofkade; Met de bocht mee naar rechts (pas op voor fietsers) en vervolgens linksaf het parkeerterrein op.

Vanuit de richting Westland / De Lier / knooppunt Westerlee:
Rijksweg A20; Bij knooppunt Westerlee, afslag De Lier/Delft nemen; Weg richting Delft / Den Hoorn blijven volgen; U rijdt op de Woudseweg; Ga over de snelweg A4 heen; Neem daarna op de rotonde de 1ste afslag naar de Zuidhoornseweg; Ga over de brug heen en sla kort daarna rechtsaf naar de Tanthofkade; Met de bocht mee naar rechts (pas op voor fietsers) en vervolgens linksaf het parkeerterrein op.

Vanuit de richting Schipluiden / Maasland / Maassluis:
Vanuit Maasland rijdt u via de Gaagweg naar Schipluiden; deze weg gaat over in de Dorpsstraat en uiteindelijk rijdt u op de Rijksstraatweg richting Den Hoorn; deze weg blijven volgen tot de rotonde bij de snelweg A4;
Ga bij de rotonde rechtdoor naar de Klaas Engelbrechtsweg/de N468; Sla bij de verkeerslichten rechtsaf naar de Woudseweg/de N2; Neem op de volgende rotonde de 1ste afslag naar de Zuidhoornseweg; Ga over de brug heen en sla kort daarna rechtsaf naar de Tanthofkade; Met de bocht mee naar rechts (pas op voor fietsers) en vervolgens linksaf het parkeerterrein op.

 

X