Hodenpijl Open

Hodenpijl Open

Zondag 2 augustus gaat het Hodenpijl Open van start! Wij zijn blij dat ondanks de huidige omstandigheden ons jaarlijkse tennistoernooi toch door kan gaan. 

Om alles goed te laten verlopen hebben wij een aantal regels opgesteld, met het verzoek je hieraan te houden. 

Bij binnenkomst op het park meld je je aan bij de tent direct na het hek voorbij Sportcentre Allround.

Je mag alleen naar binnen met een geldige KNLTB-pas

Heb je geen KNLTB-pas dan mag je alleen naar binnen met een deelnemer van het toernooi op de betreffende speeldag van de deelnemer, op voorwaarde dat een deelnemer maximaal twee mensen mee mag nemen. Deze twee personen moeten zich tegelijkertijd met de deelnemer melden. Dit kan niet op een later tijdstip.

Er mogen maximaal 250 mensen (inclusief kinderen) op het park aanwezig zijn, deelnemers hebben natuurlijk voorrang bij binnenkomst.

Er zijn bepaalde plaatsen waar publiek zich mag bevinden (houten bank naast baan 6, het terras van clubhuis, het pad langs baan 1, 4 en 8 en het extra terras op baan 7). Houd ook hier de 1,5 meter regel in acht. Het complete pad rondom de banen is alleen voor de spelers bedoeld. Het pad mag alleen tegen de klok worden gebruikt en begint bij de ingang van het park, langs achterkant baan 6 en 5, langs de heg tot aan de sporthal van Allround.

Op baan 7 is een extra terras gemaakt. Hier mag je alleen gaan zitten. Het is niet de bedoeling dat hier gefeest wordt. Bij het weggaan verzoek om het glaswerk in de plastic bakken te zetten, zodat deze weer schoon gemaakt kunnen worden.

In het clubhuis mag alleen aan de tafels gezeten worden en is bij slecht weer alleen toegankelijk voor spelers en organisatie.

Mogelijk dat door de huidige omstandigheden bepaalde regels aangescherpt of versoepeld worden, maar dat hoor je eventueel bij aankomst op het park.

Geen feestavonden

Er zijn tijdens de toernooiweek geen feestavonden, maar hopelijk kan een ieder toch weer genieten van tennis, een hapje en een drankje.  Wij gaan er vanuit dat het ondanks deze bijzondere tijd weer een geweldige week gaat worden.

Wij wensen iedereen veel tennisplezier. Houd rekening met elkaar en met elkaars gezondheid.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X