Opening terras

Opening terras

De afgekondigde versoepelingen gaan door en dat betekent dat ons terras, onder voorwaarden, open mag!

Voor de bardiensten zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Om een en ander organisatorisch goed te kunnen regelen, hebben we besloten om alleen in de weekenden van 10.00 uur tot 18.00 barvrijwilligers in te zetten. Op de doordeweekse ochtenden is Sylvia van Geest aanwezig en kan er uiteraard ook een drankje worden gedronken.

Je mag met maximaal twee personen aan een tafel zitten (tenzij je uit een huishouden komt). Per baan zijn daarom twee tafeltjes beschikbaar. De tafeltjes staan bij elkaar, weliswaar op 1,5 meter, zodat je toch nog enigszins bij elkaar zit wanneer je hebt gedubbeld. De tafels zijn genummerd en je neemt plaats aan de tafel die gelijk genummerd is als de baan waarop je hebt gespeeld. De tafels moeten blijven staan waar ze staan. Zet ze dus niet tegen elkaar aan. Het is niet de bedoeling om aan de tafels te zitten en eigen meegenomen consumpties te nuttigen wanneer de bar gesloten is.

Je kunt binnen aan de bar je drankje bestellen. Ga via de hoofdingang naar binnen en loop door de deuren van het terras weer naar buiten.

Je hebt, net als vorig seizoen, een uur de tijd om een drankje te drinken. Daarna maak je plaats voor de leden die na jou van de baan komen. De lege glazen mogen in de bakken gezet worden, die buiten op het terras staan.

Een gezellig drankje op de club doen zonder dat je getennist hebt, kan helaas nog niet, omdat een reservering voor het terras verplicht is (dit kan een baanreservering of les zijn).

Er zijn al leden die een uitnodiging hebben ontvangen om bardienst te draaien. Hierin staat abusievelijk een onjuiste tekst, waardoor het lijkt alsof er in de kantine ook een drankje gedronken kan worden. Dit is uiteraard niet het geval.

Het begin is er! Wij zijn blij dat we een stukje gezelligheid, waar we juist zo goed in zijn, terug kunnen brengen op onze vereniging.  Laten we hopen dat de volgende stap spoedig gezet kan worden.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X