TENNISPARK WEER OPEN

TENNISPARK WEER OPEN

Goed nieuws! Zoals we hadden gehoopt, wordt het harde werken beloond! De banen zijn weer bespeelbaar en liggen er mooi bij. We zijn verheugd om je te kunnen vertellen dat je vanaf donderdag 4 maart a.s. weer kunt tennissen op ons mooie tennispark. Let er wel op dat er nog steeds alleen gesingeld mag worden door volwassenen boven de 27 jaar! Voor jong volwassenen tot en met 26 jaar geldt dat zij wel mogen dubbelen. Wij vertrouwen erop dat hier geen misbruik van wordt gemaakt.

Reserveren kan vanaf nu via de gebruikelijke weg, namelijk in AllUnited. In verband met de avondklok hebben wij de speelduur van een uur per reservering teruggebracht naar 45 minuten. Op die manier kunnen zoveel mogelijk leden op een dag tennissen. De laatste partij kan om 19.45 uur gereserveerd worden. Je kunt maximaal drie keer per week tennissen.

De lessen van Tennisschool Jan de Rook kunnen ook weer bij Hodenpijl gaan plaatsvinden.

Uiteraard gaan de onderhoudswerkzaamheden gewoon door. Dit zal het tennissen echter niet in de weg staan. Wij hopen dat de weersomstandigheden gunstig blijven, zodat ook dit ten goede komt aan de banen. Jij kunt ook bijdragen om de conditie van de banen goed te houden door de baan waarop je hebt gespeeld goed te slepen en de lijnen te vegen. Wij rekenen op je!

Wij zijn ontzettend blij dat het tennispark weer open kan. Wij vragen je om je goed aan de regels van het park te houden en houd rekening met je eigen veiligheid en die van een ander.

Veel tennisplezier!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X