Toegangssysteem

Toegangssysteem

Met ingang van 23 april jl. is er een nieuw systeem geïnstalleerd om toegang te krijgen tot het paviljoen.

Dit gebeurt door middel van  kaartlezers en uw KNLTB ledenpas. Deze kaartlezers zijn geplaatst op de plek waar voorheen de sleutelkastjes zaten om het alarm te bedienen.

Er zit ook een kaartlezer aan de buitenzijde van de entreedeur. Dit betekent dat er dus geen sleutel meer aan te pas komt om de deur te openen en het alarm in- en uit te schakelen.

Om toegang tot de hal te krijgen kan de KNLTB pas door de kaartlezer gehaald worden en ontgrendelt daardoor de deur. Alle leden van de tennisvereniging kunnen met hun KNLTB pas de entreedeur ontgrendelen.

De toegang tot de kantine gebeurt op dezelfde wijze, echter deze toegangsrechten zijn specifiek toegekend aan diegene die op die dag/avond bardienst hebben. Het in- en uitschakelen van het alarm gebeurt op dezelfde wijze.

De leden die bardienst hebben worden hierover nog apart geïnformeerd via de herinnering die zij ontvangen van de barplanning voor hun bardienst. Hierin wordt ook kort uitgelegd hoe een en ander in zijn werk gaat.

Door deze ingreep zijn we niet meer afhankelijk van een sleuteladres waar dagelijks de sleutel moest worden opgehaald. Dit is in de afgelopen jaren de familie Witmer geweest en wij willen graag van de gelegenheid gebruik maken om hen hiervoor hartelijk te bedanken.

Ondanks dat het wellicht even wennen is in het begin zien wij het als een enorme stap vooruit in de ontwikkeling van de club.

Mochten er nog vragen zijn of onduidelijkheden kunt u altijd iemand van het bestuur of Sylvia van Geest aanspreken. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen via info@hodenpijl.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X