Versoepelingen 5 juni a.s.

Versoepelingen 5 juni a.s.

Vanaf zaterdag 5 juni kunnen we weer wat langer genieten van een drankje na afloop van het tennissen. Niet alleen op het terras, maar ook binnen in de kantine! Uiteraard volgens de adviezen van het RIVM en de richtlijnen die gelden volgens het “Protocol Heropening Horeca”. De bar sluit op doordeweekse avonden om 22.00 uur. Je kunt tot 21.45 uur een drankje bestellen. In het weekend sluit de bar om 18.00 uur.

Alle leden die in het paviljoen of op het terras een drankje willen drinken na het tennissen, hebben een reservering nodig. De reservering van de baan of een tennisles zien wij als zodanig. De baan waarop je hebt gespeeld, zal gekoppeld worden aan een tafel in het paviljoen/op het terras. Heb je bijvoorbeeld gespeeld op baan 1, dan heb je tafeltje 1. De tijd dat je aan een tafeltje mag zitten, is gelijk aan de speeltijd van het tennissen, dus 60 minuten. Zorg dat je het tafeltje hebt verlaten voordat de volgende spelers komen. Publiek is nog steeds niet toegestaan!

Zowel in het paviljoen als op het terras zijn alleen maar zitplaatsen (max. 4 personen aan één tafel), op 1,5 meter van elkaar. Alles is uitgemeten, dus we vragen je de tafels en stoelen in het paviljoen en op het terras te laten staan zoals je ze aantreft.

Wanneer je naar binnen wilt, dan gebruik je de hoofdingang. Als je kiest voor een plekje op het terras dan loop je, nadat je een drankje hebt gehaald, via de uitgang aan de terraszijde naar buiten. Binnen is een mondkapje verplicht.

Het heeft de voorkeur dat je met pin (contactloos) of KNLTB-ledenpas betaalt. Consumpties dienen direct betaald te worden; er kan voorlopig geen barbon worden gemaakt om heen en weer lopen te voorkomen.

Wil je bij het verlaten van je tafel de gebruikte kopjes/glazen/etc. neerzetten in de daarvoor bestemde afwasbakken, zodat het barpersoneel niet langs iedere tafel hoeft om dit op te halen.

Op een aantal vaste plekken in het paviljoen staan desinfectiemiddelen om de tafel waaraan je hebt gezeten of gaat zitten te desinfecteren.

Aan de bar zijn geen zitplaatsen. Op deze manier kan er beter afstand worden gehouden tot het barpersoneel en de leden die iets willen bestellen.

Vanaf 13 juni a.s. start de jeugdcompetitie. Hodenpijl doet mee met twee teams! Helaas is ook hierbij nog geen publiek toegestaan.

De kleedkamers gaan weer open.

Tossen is weer toegestaan echter alleen op de wijze waarop nu de zogenaamde speelafspraken worden georganiseerd. Daarin vinden dus op dit moment nog geen wijzigingen plaats. Hopelijk kan dit in de volgende stap weer verder uitgebreid worden.

Nu het steeds warmer wordt hebben we een extra sproeibeurt in het schema toegevoegd. Tussen 17.00 en 18.00 kunnen er hierdoor geen banen gereserveerd worden.

Wij zijn heel blij dat we weer een stap kunnen maken op de weg naar een normale situatie. Wij hebben de gezelligheid met elkaar enorm gemist. Blijf je wel houden aan de regels zoals deze ons zijn opgelegd, dan kunnen we hopelijk over een paar weken weer wat meer.

Wij wensen jullie veel tennisplezier en gezelligheid na afloop van een potje tennis toe.

Het bestuur

 

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X