Versoepelingen per 26 juni a.s.

Versoepelingen per 26 juni a.s.

Vanaf zaterdag 26 juni a.s. komen er meer versoepelingen! Hieronder kun je lezen wat de versoepelingen voor ons inhouden. 

Het clubhuis en terras gaan weer open volgens reguliere openingstijden, dus tot 23.30 uur. Wel gelden nog de horecaregels, zoals vaste zitplaatsen en alles op 1,5 meter afstand. In de weekenden sluit de bar om 18.00 uur met uitzondering van de week van de clubkampioenschappen.

Tossen is vanaf 26 juni ook weer mogelijk op de manier zoals we gewend zijn. Je komt naar de club toe, je geeft je KNLTB-pas af bij de toss-indeler van die ochtend of avond en die zorgt ervoor dat je voor een dubbelpartij wordt ingedeeld. Op maandag- en woensdagochtend zijn 4 banen voor de toss beschikbaar tussen 9.30 en 10.30 uur. Op woensdagavond houden we 4 banen beschikbaar van 19.00 uur tot 22.00 uur. Er starten verschillende rondes, namelijk om 19.00 uur, om 19.45 uur, om 20.30 uur en bij voldoende animo om 21.15 uur. Op de avond dat je meedoet met de toss kun je geen baan reserveren om vrij te tennissen. De speelafspraken komen hiermee te vervallen.

Het afhangen van een baan blijven we voorlopig vanuit huis doen, dus digitaal. Dit voorkomt groepsvorming, waardoor de 1,5 meter beter kan worden gewaarborgd.

Publiek is weer welkom bij trainingen en wedstrijden. Wel is registratie verplicht door middel van een QR-code. Deze kun je vinden bij binnenkomst op het park aan de hekken en in het paviljoen. Dat betekent dat de aankomende clubkampioenschappen weer mogelijk zijn met publiek! Mondkapjes zijn binnen niet meer verplicht.

We kijken uit naar een sportieve en gezellige zomer!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X