Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

We hebben een mooie en gezellige vereniging, die net als elke andere vereniging niet zonder vrijwilligers kan. Wij zijn er heel trots op dat wij binnen onze vereniging kunnen rekenen op vele vrijwilligers.

De feestcommissie (FECO) is op zoek naar twee nieuwe commissieleden met initiatief, creativiteit en liefde voor de vereniging. Je werkt samen met een gezellig team en met vele andere commissies in de vereniging. Dit houdt onder andere in het organiseren van een medewerkersuitje, het organiseren van entertainment en aankleding van het Open Toernooi etc. Hieraan vooraf gaan vergaderingen die maximaal één keer per maand plaatsvinden. De feestjes bij Hodenpijl zijn bij alle leden welbekend en populair, maar het organiseren daarvan is nog veel leuker en gezelliger. Lijkt je dit wat en wil je meedoen/meedenken, geef je dan op via feco@hodenpijl.nl.

Ook de barcommissie (BACO) is dringend op zoek naar versterking. Na een partijtje tennis wil iedereen graag een drankje in de bar halen. Alle leden samen verzorgen tijdens het tennisseizoen de bardiensten. De BACO maakt de basisplanningen, verwerkt wijzigingen en zorgt zo dat er bezetting is. Van april t/m september zetten we ons hiervoor in. Wij zijn op zoek naar twee nieuwe commissieleden, die ons een paar uur per maand helpen de bezetting op orde te krijgen en te houden. Je kunt je hiervoor aanmelden via baco@hodenpijl.nl.

Ook zijn wij als vereniging, met ingang van het seizoen 2022, nog op zoek naar een nieuwe verenigingscompetitieleider. In de bijgevoegde bijlage vind je een uitgebreide beschrijving van wat de taken en bevoegdheden zijn van de VCL. De werkzaamheden vragen op sommige momenten van het jaar wel iets meer van je tijd, maar je kunt er ook voor kiezen om deze taak met meerdere personen uit te voeren, zodat de werkzaamheden kunnen worden verdeeld. En natuurlijk word je niet meteen in het diepe gegooid, want je kunt dit seizoen gebruiken om met Sylvia van Geest mee te lopen. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden mail dan naar info@hodenpijl.nl.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X