We kunnen weer tossen!

We kunnen weer tossen!

Het is goed om te zien hoe iedereen weer volop geniet van het tennissen. Wij zijn blij dat de banen veelal bezet zijn en dat de meeste leden zich de regels van het park eigen hebben gemaakt. We zeggen nadrukkelijk de meeste leden, omdat er toch ook nog steeds leden zijn die het zich “gemakkelijk” maken. Wij wijzen jullie nogmaals op de regels van het park, waarbij we de belangrijkste nog een keer noemen.

– je wast je handen met de handgel wanneer je het park betreedt en verlaat

– je houdt je aan de looproute op het park

– na het tennissen verlaat je meteen het park. Het is niet de bedoeling dat je naast de baan of op het park met elkaar blijft praten.

– het terras is niet toegankelijk

Ook wijzen wij jullie erop dat wanneer je gaat dubbelen je ook voor vier personen een baan reserveert en niet voor twee personen. Op die manier zou iemand vaker kunnen tennissen dan de bedoeling is en dat is niet netjes naar andere leden toe.

Op die manier kunnen wij er met elkaar voor zorgen dat tennissen voor iedereen op een verantwoorde manier mogelijk is en dat de activiteiten op het park steeds wat verder uitgebreid kunnen worden.

Goed nieuws

We gaan weer tossen!

De tosscommissie, bestaande uit Aad van Mil, Hans Vriend en Lisa van Marrewijk, heeft een plan opgesteld hoe het tossen op een verantwoorde manier en volgens de regels van het park kan worden georganiseerd. Dit plan is met het bestuur gedeeld en goedgekeurd.  

Wij zijn heel blij om te kunnen melden dat de eerste toss-avond op woensdagavond 10 juni is. 

Je kunt je vanaf vandaag inschrijven voor de toss voor aankomende woensdag via de ledenmodule. Je vindt in het menu de keuze Toss woensdagavond. Er zijn vier banen beschikbaar om te tossen en er zijn twee rondes: om 19.00 uur en 20.40 uur. Per ronde speel je twee dubbelpartijen van 45 minuten. Het is de bedoeling dat je je maar voor een ronde inschrijft en je kunt alleen voor jezelf inschrijven. Op de avond dat je meedoet met de toss kun je geen baan reserveren om vrij te tennissen. Meld je ook tijdig af als je toch niet kan komen tossen. Dit kan ook via de ledenmodule.

Iedere woensdagochtend om 12.00 uur sluit de inschrijving voor de toss. De toss-commissie maakt de indeling voor de hele avond en deze indeling komt te hangen bij de ingang van het park, zodat je gelijk kunt zien op welke banen je gaat spelen.  

Opmerkingen en vragen met betrekking tot het tossen kunnen gestuurd worden naar parkbeheer@hodenpijl.nl

Voor dringende vragen of onverhoopte afmeldingen is de tosscommissie mobiel bereikbaar.

Aad: 06-51578812, Hans: 06-10594078, Lisa: 06-45262659

Wij zien jullie graag (weer) bij het tossen !

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X