Sponsoring en Business Club

Waarom sponsoren?

Sport en bewegen verbeteren de gezondheid, sport vergroot de samenhang in en de binding met de maatschappij. Daarom is sport een uitstekend podium om u als bedrijf via TC Hodenpijl te presenteren.

Sportsponsoring draagt bij aan het imago en uitstraling van uw bedrijf. Ruim 40 bedrijven gingen u al voor om TC Hodenpijl financieel te steunen. De belangrijkste redenen van onze sponsoren zijn:

 • Iets terugdoen voor de eigen vereniging;
 • Verbeteren van de naamsbekendheid;
 • Invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen;
 • Netwerken;
 • Imago positief beïnvloeden.

Via sponsoring komt uw onderneming op een informele manier onder de aandacht van uw doelgroep. TC Hodenpijl is een tennisvereniging waar iedereen zich snel thuis voelt. Naast recreatief en competitietennis wordt er ook jaarlijks een open toernooi georganiseerd. Dit toernooi trek jaarlijks veel deelnemers en publiek.

Juist nu sportverenigingen steeds vaker maatschappelijk worden gezien als belangrijk bindmiddel om de lokale samenleving gezond te houden, draagt sponsoring van TC Hodenpijl bij aan een positief imago van uw bedrijf.

Waarom TC Hodenpijl?

TC Hodenpijl is een begrip in Midden Delfland en omstreken en biedt uitstekende tennis faciliteiten.  Via onze Business Club komt u gemakkelijk in contact met andere (lokale) ondernemers ten behoeve van het Business to Business aspect. TC Hodenpijl is trots op haar sponsoren die al sinds jaren de vereniging een warm hart toedragen. Vandaar dat wij een aantal aantrekkelijke sponsormogelijkheden hebben gecreëerd waarmee ook uw bedrijf zich op sportieve wijze kan profileren. 

Sponsormogelijkheden 

 • Reclameborden
 • Businessclublid 

Is bovenstaande ook interessant voor uw bedrijf? Neemt u dan contact op met één van de leden van de sponsorcommissie van TC Hodenpijl via BC@Hodenpijl.nl.

Wij verwelkomen u graag als sponsor!

Sponsormogelijkheden

Reclameborden
Het is mogelijk om uw bedrijf meer naamsbekendheid te geven door middel van een reclamebord langs de tennisbaan. Bordsponsoring kost u € 150,- per jaar. De kosten van het maken van het bord zijn voor uw rekening. De contractduur voor bordsponsoring bedraagt een jaar.   

Heeft u interesse in het plaatsen van een reclamebord?

Neemt u dan contact op met één van de leden van de sponsorcommissie van TC Hodenpijl via BC@Hodenpijl.nl.

Hodenpijl Business Club

De business club Hodenpijl is opgericht in 2011. Aanleiding voor de oprichting van de BC  was het creëren van een platform voor ondernemers en vrienden van de club die een financiële bijdrage willen leveren aan de vereniging De BC inkomsten worden beschikbaar gesteld voor de jeugd, de organisatie van het open toernooi en activiteiten voor de leden van de BC 

De BC streeft groei na van het aantal leden. Nieuwe leden zoeken wij bij voorkeur in branches die tot op heden nog geen lid zijn van de Business Club. Dat verbetert en waarborgt de diversiteit en waarde van het Business Club lidmaatschap. 

Om toe te treden tot de Business Club kunt u kiezen uit een tweetal sponsorpakketten; ATP Card en Grand Slam

Wat biedt het Business Club lidmaatschap u? 

ATP Card lidmaatschap

 • Naamsvermelding op het tennispark middels een reclamebord
 • Naamsvermelding met logo en link op de website
 • Naamsvermelding in het paviljoen
 • Naamsvermelding op het afhangbord
 • Extra naamsvermelding tijdens het Hodenpijl Open 
 • Kans op het hoofdsponsorschap van het Hodenpijl Open via jaarlijkse veiling
 • Jaarlijks BC uitje
 • BC avond tijdens Hodenpijl Open
 • Deelname aan Hodenpijl Open gegarandeerd en kosteloos voor twee personen 
 • Een gratis jaar lidmaatschap 

De kosten van een ATP card lidmaatschap bedragen € 700,- per seizoen. De contractduur voor een ATP card lidmaatschap is een jaar en wordt zonder opzegging automatisch verlengd met een jaar. 

Grand slam lidmaatschap 

Gelijk aan het lidmaatschap van de ATP card met als extra naamsvermelding middels een winddoek op het tennispark. 

De kosten van een Grand slam lidmaatschap bedragen € 875,- per seizoen. De contractduur voor een  Grand slam lidmaatschap is een jaar en wordt zonder opzegging automatisch verlengd met een jaar.

Is het Business Club lidmaatschap ook interessant voor uw bedrijf?

Neemt u dan contact op met één van de leden van de sponsorcommissie van TC Hodenpijl via BC@Hodenpijl.nl.

De sponsorcommissie  bestaat uit: Hans van der Krogt, Peter van der Gaag, Rob Schraven en Sander Eijgenraam.

X